עשה ואל תעשה בכל הקשור לדיווחים על פרויקט ב נייה (עם הסבר קל על תהליך החיתום)
Jul 27, 2021
מאת: אתי זוהר ואורה נחום
בשנים האחרונות אנו עדים לעדכונים ושינויים בעולם ביטוחי הבנייה שהופכים את התהליכים מול חברות הביטוח למורכבים ומאתגרים. בין השאר אנו רואים עלייה דרמטית במחירים, קושי בקבלת כיסוי ביטוחי הולם ועזיבה של מבטחי משנה בחו"ל את שוק ביטוחי הבנייה בישראל.
בתוך התפאורה הזו חשוב לשרטט דגשים בנוגע לתהליך החיתום בכלל, ולדיווחים על פרויקט בנייה בפרט. להלן מספר כללי עשה/אל-תעשה בעניין זה.

אל תמתינו לדקה ה-90
תהליך החיתום של היזם/הקבלן בפוליסה קבלנית מתחיל עם פנייה לסוכנות לקבלת הצעת מחיר, או לחילופין לביטוח פרויקט חדש כאשר הקבלן/היזם מבוטח בפוליסה כללית שנתית. תפקידה של הסוכנות כעת הינו לתמחר את הביטוח ללקוח בהתאם לנסיבות.
שימו לב כי זהו שלב שאורך זמן שכן סוכנות הביטוח משמשת כמתווכת בין המבוטח לחברת הביטוח. דיאלוג זה דורש התעמקות בפרטים ועל כן יש להותיר לו את הזמן הנחוץ. מספר ימים לכל הפחות ורצוי שבוע עד חודש מבעוד מועד.
יש לציין כי בכל הנוגע לפרויקטים גדולים (מ-50 מיליון ₪ ומעלה), וכן בפרויקטים של שימור אותמ"א 38/1 (חיזוק והרחבה) - , ופרויקטים בצמידות למבנים סמוכים- יש לדווח כחודשיים לפני מועד תחילת העבודות ורצוי אף יותר.
אנו מציינים את הסוגייה הנ"ל שכן ניסיון החיים מלמד שקבלנים ויזמים לא מפנימים תמיד את אופן ניהול המשא ומתן "מאחורי הקלעים" עם חברת הביטוח (פנייה, קבלת תשובות, מענה וכו'). קבלנים ויזמים אשר לא ישכילו להותיר די זמן להתנהלות זו עלולים למצוא את עצמם מתעכבים בלוחות הזמנים באופן "בלתי צפוי לכאורה".
